Fri og fint vær

Når man kan starte dagen i bikini på terrassen, kan man ikke klage. Når jeg åpnet øynene i dag tidlig viste gradestokken hele 16 grader. Da er vi Kristiansundere fornøyde;) 

 

Videre i dag har vi et par møter og ærender i byen, før vi bare skal la dagen komme som den kommer. Disse fridagene er som gull verdt. Og ekstra godt er det når man har jobbet de inn, får å få de. Tror ikke det hadde verdt like godt å hadt fri om man ikke har hadt en fast jobb å kommet tilbake til. Man hadde kanskje tatt de litt forgitt. Ikke vet jeg for jeg har aldri vært i den arbeidsledige situasjonen, mildt sakt! Men det er mine tanker. 

Uansett, håper alle får nytt det fine været i dag. Det var ei stor sol over hele Norges kart på værmeldingene i går kveld;) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png