Fridag nr 3: restituering

God kveld dere;) det gikk overraskende greit å stå opp i morrest mtp turen vår i går. Kroppen er faktisk ikke så stiv som jeg trodde den skulle være. Og godt er det. 

I dag har vi vært i Molde og besøkt lillebror. Han har kjøpt seg leilighet og har fått det så fint. "Krona" på verket skulle Fredrik få lys i, og det gikk bare godt. Alltid like spennende det der. Etter en times tid med oppmåling, montering og kobling og deretter skru på bryteren å se om det faktisk blir lys. Hehe;) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Deretter tok vi turen til Elnesvågen for å møte pappaen til Fredrik. Avstanden er jo ellers veldig lang, så når man først er så nær hverandre er det alltid koselig med et lite treff;) der fikk hundene virkelig sprunget av seg i gresset. Nå er det kveld i stua,  og klar for jobb igjen i morgen. 

image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png