Prosjekt: champagnefrokost

Som nevnt tidligere skal vi være verter igjen. *melike. Og denne gangen skal det være duket for champagne frokost. Familie og venner kommer over til oss for en skål på nasjonaldagen vår, før de største begivenhetene går av stabelen inne i byen. Plana er å skåle på terassen til skuddene på Bautaen. Her i Kristiansund avfyres det tre skudd fra de krigsgamle kanoene som står oppstilt på Bautaen på Innlandet, hver 17 mai. Det blir stas. Etter skålen blir det hjemmelagde snitter rundt spisebordet før det bærer videre inn til byen for å se på barnetoget. 

Det skal bli rart å starte dagen med champagne. Har aldri matet kroppen min med alkohol så tidlig på morgnen noen gang.

Shoppingrunden på bordpynt til denne dagen er alt i havn. Så nå gleder jeg meg bare til å kunne begynne å brette serviettene, handle inn til snittene og til å pynte det fineste 17-mai bordet.

Og over til noe helt annet. Sekken er pakket igjen. Og denne gangen til Gullsteinvollen på Tustna. Dette blir en såkalt girltrip aka "fjolls til fjells" neida… Vi er sååå proffesjonelle og fjellvante (a) Man merker at man er i fast forhold når jenteturene til syden og storbyer er blitt byttet ut med hytteturer helt øde i fjellet.. Hehe..

Første prioritet i sekken denne gangen var solkrem. Jeg skaller faktisk av rundt nebbet etter toppturen vår. Så her skal det smøres. Godt! 

(Forhåndsskrevet i går) 

(Forhåndsskrevet i går) 

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png