Delightful Garden

Møtene har fortsatt, og denne gangen duket hjemme hos oss. Alltid like koselig å ha trivelige mennesker på besøk. Møtet skulle egentlig holdes utendørs, men siden værgudene ikke var helt på vår side i dag, flyttet vi det inne. Serveringen ble av sommerlig type, selv om regnet meldte sin adkomst utenfor.

Vannkaraffelen fylt med jordbær og melon med bringebær og grapefrukt- konsentrat vil jeg absolutt anbefale dere å teste. Så sommerlig å frisk<3

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Har også fått en rabattkode å dele ut;) Coverbrands har sommertilbud og gir 20% på hele butikken ut 15.06 ved bruk av koden CBS32 så kjør på å gjør deg klar for sommeren.

Ønsker alle dere som klikker dere inn på siden min en fortreffelig torsdagskveld. Det er like spennende hver gang jeg går inn på statistikken å ser at så mange vil lese om det jeg deler av hverdagen min. *smågleder*