Hei og god søndag

Hei på du og dere. Tenkte å komme med en liten oppdatering fra de siste dagene. Jeg har jo vært fraværende på denne siden. Men grunnen er ikke annet enn prioriteringsendringer;) Alt står bare bra til, og dagene flyr avgårde som aldri før. 

Fredagskvelden var duket for sommerfesten til KBK. det ble en veldig koselig afteni Vip-lokalet med grillmat og egen trubadur.

Lørdagskvelden ble veldig spontan av seg. Vi sto mellom å dra på hytta eller å dra til Molde for å se lillebror spille NM-cupkamp. Men utrolig nok endte vi på kino og deretter på byen. Og vet du hva, vi var på vors i gammel-leiligheta mi. Herregud så koselig. Skikkelig nostalgi. Bare å være inne der igjen. Og å se igjen møblene "mine" . Jeg storkoste meg. Jeg og min kjære entret Havblikk 06.00 på morgenkvisten i dagtidlig, og laget oss gratinert Bacalao til nattmat, eller kan jeg kalle det frokost. Hehe.. Godt var det hvertfall.

Det var tungt å stå opp til å være kiosk dame på hjemmekampen i dag. Desverre ble det uavgjort mot bortelaget i siste spilleminutt. 

Skjermbilde 2014-06-15 kl. 5.53.15 PM.png
Alltid like gøy å ta selfie med 3D briller;P

Alltid like gøy å ta selfie med 3D briller;P

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png