Dyreliv

Hei. Det er lenge siden våre små dyr har preget et innlegg nå. Så jeg tenkte at jeg kunne dele dagens lille latter med dere. 

Etter frokost la vi merke til en stor kronhjort som sto å spiste i "hagen" vår. Og det var frem med kameraet for å prøve å få til et godt bilde. Savanna la også merke til denne skapningen. Og gjett hvem plutselig sto på verandadøra å peip fordi hun skulle ut å "tisse"?! Men nei, ut fikk hun ikke. Ikke denne gangen. Det skulle blitt meg et show det, om hun hadde ertet opp hjorten. Uansett, så har jeg litt dårlig samvittighet ovenfor disse dyra. Vi har jo tross alt ødelagt hjemmene deres med å bygge hus her. Så når han først kommer  for å spise, så kan han bare ta av hele gresset for min del, og jeg skal hvertfall ikke skremme han vekk med å slippe ut Savanna.

Noen timer senere sa Fredrik; " har du sett noe mere til kronhjorten da, Savanna" ( i en helt vanlig setning, med monotont stemmeleie) og savanna bjeffer så skarpt i det hun løper mot vinduet at Edmond skvetter til å tråkker i vannskåla si. Forvirret og bløt ble han.

Det ble en liten latter. Av hele situasjonen egentlig. Men bare det at Savanna forsto hva Fredrik mente med kronhjort liksom... 

 

image.jpg
image.jpg
" Savanna, har du sett noe mere til kronhjorten" 

" Savanna, har du sett noe mere til kronhjorten" 

Vil også tipse dere om en kjempegod middagrett som ligger i magen i skrivende stund. Trykk her for oppskriften;)

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png