Range Rover Evouque

Hei hei;) lenge siden jeg har fått så mye ut av søndagen. Føler det er søndag enda, da alt har gått i ett siden kl ringte i går morrest kl 07.00

men det er så absolutt verdt det da vi kom hjem med denne skjønnheten i formiddag;)  

ja, vi brukte hele natten i natt på å komme oss hjem. Så var det rett på jobb;)  

 Det er så mange funksjoner og  sette seg inn i. Det kan sammenlignes med å lese til eksamen. Det som gikk rett inn hos meg, var at man kunne stille inn "lightening" inne i coupe'en etter hvem som kjører. Så gjett hvem som skal ha rosa lys når jeg kjører da!!(a)

image.jpg

Hele kjøpeprossesen var helt fantastisk. Han vi skrev under kontrakten til eier Kristiansands hotteste funkisbolig. Så vi ble rimelig inspirerte. Han fortalte at bare det ene vinduet, som gikk gjennom tre etasjer, koster 6 millioner. Et vindu, liksom! Så du kan no se for deg resten av huset. Han har fått forespørsler både fra nasjonale og internasjonale tv-program om å være med i slike livsstilsserier. Men har takket nei!

Jeg fikk sniktatt et bilde av huset, før batteriet ble flatt da (a) inspirasjon det ja. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Har tatt en god del bedre bilder av helheten av bilen også, men dette innlegget forblir et mobilinnlegg, da vi nå i skrivende stund er på til Molde for å hente den andre bilen som jeg kjørte dit i går før jeg tok flyet. Den står på parkeringa til Åre, så jo fortere vi kommer oss dit nå, jo billigere blir parkeringsbilletten der;) ikke at det fristet mest i verden å sette seg i bilen igjen etter denne natten som har vært. 

-vi skrives