Solsnu!!??

....allerede? Hjelp.. Tiden går så fort, og jeg er absolutt ikke klar for mørketiden allerede nå. Heldigvis tar det noen uker før det kan legges merke til. 

Jeg kom hjem fra jobb i dag med null planer i gjerde. Alt jeg viste var at jeg skulle være hjemme alene. Så det ble en lang og god powernap på meg. Og når jeg så "dagens lys" for andre gang i dag, var det plutselig så mye å ta seg til. Var litt rart egentlig. Jeg kommer hjem fra jobb i gråvær og folketom gate, og legger meg med det. Og våkner igjen til solskinn og folkefest med grilling og telt i gata. Og en del sms'er fra venner om jeg vil komme på vors. Hva det blir til vet jeg faktisk ikke enda, men tenker å kjøre en edru kveld, men delta likevel. Da kan får jeg jo med meg det meste når man bare kan kjøre fra plass til plass selv;) 

Har du planer for helga? 

image.jpg
image.jpg

Sjekk denne da! Vi har en norsk-svenske i nabolaget som sto for denne tradisjonelle maisstanga

image.jpg