Savanna 5 år i dag

Skjermbilde 2014-06-24 kl. 3.47.21 AM.png

Selveste St.hans"barnet" 

Dogs have a way of finding the people who need them, filling an emptiness we don’t even know we have
— Thorn Jones

Tenk at jeg har vært hennes matmor i fem år nå. Og har hadt henne med på lasset over alt. Først hje fra Sverige (hun er jo opprinnelig svensk) så hjemme hos mamma og pappa, så i leiligheta mi i byen, etterfulgt av leiligheta til Fredrik og nå i huset vårt. Og ikke minst på mange reiser innimellom. Både i fly og båt og ikke minst bil. Bare hun får bli med så er hun så glad og fornøyd.

Jeg var så stolt husker jeg. Jeg var 17 år og hadde tatt min første store avgjørelse, netopp det å kjøpe hund. Alle feriepengene mine gikk til det. Jeg sydde til og med litt klær til henne. Og snekret et lite bord som jeg trakk i rosa fløyels stoff. Haha... Sa du hønemor*

Dogs never bite me. Just humans.
— Marilyn Manroe

Har også laget en liten filmsnutt;) klikk her om du ikke kan se videoen på denne siden;)

Dogs are our link to paradise. They don’t know evil or jealousy or discontent. To sit with a dog on a hillside on a glorious afternoon is to be back in Eden, where doing nothing was not boring—it was peace.
— Milan Kundera

Vi har så mange minner sammen med dette herlige vesenet, og håper på mange flere.  

A dog is the only thing on earth that loves you more than he loves himself
— Josh Billings

Jeg tenker ofte over at det er ikke hun som har valgt oss, men vi som har valgt henne, og med det så skal jeg gi henne et fantastisk og innholdsrikt liv. Hun har også fått oppleve å bli mor. Det tror jeg hun syntes var veldig stas. Hun oppførte seg hvertfsll veldig stolt. Selv om hun plutselig måtte dele kurven sin og oppmerksomheten med to andre. 

image.jpg
If animals could speak, the dog would be a blundering outspoken fellow; but the cat would have the rare grace of never saying a word too much.
— Mark Twain

Hadde dette ordtaket blitt reelt, er taushetsplikt det første jeg skulle ha lært Savanna (a) hehe

image.jpg
Dogs are not our whole life, but they make our lives whole.
— Roger A. Carars
fotspor.jpg

Savannen vår<3

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png