Spontan sangthans

Mandagen kom brått på denne uken. Og når halve mandagen allerede var gått kom jeg på at det var jo sangthansaften. Og når det ordet kom inn i hodet kom jeg også på at Savanna hadde bursdag. Og planleggingen var i full gang. Hundekake måtte ordnes, og planer med venninegjengen måtte planlegges. Så etter at Savanna hadde fått en liten merknad på dagen sin dro vi ut i Karihola med tepper og puter og litt snacs. Det ble fort kjølig og vi manglet et bål. Men utover det var det veldig koselig. Alle er jo hjemme på ferie nå, sa da er det viktig å benytte hver anledning til å finne på noe sammen.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Senere satt jeg hjemme i stua sammen med en av mine mere kreative vennine, litt småfrssen og sliten, men ikke helt klar for at denne dagen, den lyseste i året, skulle ende.

Så 23.30:"Vi kler på oss, pakker sekken, kjører innover mot Frei, finner oss en fin plass. Griller, hører på musikk og koser oss. Midt på natta. "Kjør på", og noen minutter senere var vi på turstien. Haha!! 

image.jpg

The real feeling of summer;  

...og tror du ikke vi fant den mest romantiske plassen.. Og jeg bestemte meg med det samme at hit skal jeg ta med kjæresten min på telttur en gang. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Jeg skal ikke si hva klokka ble da hodet traff puta i går natt, da jeg skulle på jobb i dag. Men vil takke dere alle for en kjempeaften. En trøtt morgen i dag, var absolutt verdt det;) You made my day<3

image.jpg