Sommer og snart ferie

God fredags kveld. Det er mye en kan delta på i Kristiansund om dagene. Ja tenk, i kristiansund. Verdens navle… ehm.. ikke akkurat, men det er bra med liv her nå. Men alt som foregårer med alkohyler tilstede.  Men jeg har vært tilstede og vært sosial, uten akkurat den promillen innabords. Og da blir man straks stemplet taxi. Hehe.. Helt greit det. Er jo hver sin gang det;) og er det noe jeg hater å bruke penger på når jeg er ute, så er det nettopp taxi (a) 

Jeg har siste arbeidsdag før ferien i morgen. Derav full kundeliste, så jeg må ha fokuset og hjernen på rett plass. Kroppen fysisk tilstede på frisørsalongen, og hodet hjemme i senga fungerer dårlig på slike travle dager. Så det vil jeg ikke utsette med selv for. 

 Ettermiddagen og kvelden har jeg tilbringt hos ei venninde med yaquzzi-bading, grilling og sol på terassen. Veldig koselig. Temperaturen tilsvarer ikke helt navnet på kalendermåneden, men med litt hjelp av terassevarmer og pledd, funker det bra.

image.jpg
image.jpg

Og helt til slutt fikk jeg gått med en fin tur i kveldsola med min trofaste turvenninde, Savanna

God natt<3