Tahiti; kickstart på ferien

image.jpg

God søndags ettermiddag;) Gårsdagens festligheter var helt fantastisk. Jeg starta kvelden med å dra i bursdagsvors til naboen, hvor jeg møtte mange nye koselige mennesker. Etterfulgt av Tahiti-festivalen hvor jeg møtte enda flere. Været kunne heller ikke blitt bedre. Men jeg hadde virkelig kledd meg opp denne gangen da. Kanskje litt for godt. Ullstilongs under baggyjeans, og stor dunjakke. Festival er ikke akkurat noe pyntefest. 

image.jpg

Dagen i dag har godt med på å rydde og vaske hus. Min kjære kommer hjem i dag. Vi har slått rekord på å være borte fra hverandre;( ikke akkurat noe rekord jeg har planer om å slå, men slik er arbeidslivet. Noen ganger kan ikke jobben utføres på hjemstedet. Så i kveld blir det gjensynsglede. En stor en, både for meg og hundene. Og det blir  middag på bordet hver dag,  finne tilbake til min side av senga  (a) og nattakyss igjen. Gledes*

image.jpg
image.jpg