Enjoy Every Moment

image.jpg

God mandag. Da er ferien offesielt i gang. Alle er hjemme og vi er klare for å gjøre akkurat det som måtte passe oss. Jeg er ikke helt i feriemodus enda kjenner jeg, men jeg prøver å stresse ned. Dagen i dag starta jo med at vi leita etter "Jema" bilvrakingsplassen. I over 40 min!!! Typen bare: Karina, vi er i barndomsbyen din, og du er så lite orientert? jeg bare: Men herregud jeg har ikke akkurat klippekort for å ha vraket biler tidligere heller da.

image.jpg

Jeg var så sikker på at denne plassen var ved Kvernberget, men nå har de tydeligvis flytta til Dale.

Skilting = ikkeeksisterende.

Men med litt hjelp av å ringe bestefar, så fant vi frem. Av og til når jeg ringer sier han bare "GPSèn hversegod", så det sier vel litt om at det ikke er første gangen jeg ringer han om veihjelp.

Er ikke akkurat slik jeg hadde sett for meg dagen, at vi skulle kjøre rundt å lete etter en slik plass, når sola steker på himmelen. 

Uansett, nå er den gode gamle Saaben på vei til å bli flat, veldig flat. Bilen som har vært trofast til alle årstider og kjørt oss hvor enn vi skulle uten å stoppe. Så det gjenstår bare å håpe at RangeRoverèn står til de samme forventingene.

Fin plass å ta bilde på dette, men bilvrak i bakgrunnen liksom.. Ler*

Fin plass å ta bilde på dette, men bilvrak i bakgrunnen liksom.. Ler*

image.jpg
image.jpg

Mens vi var på bryggekanten å spiste lunsj, gikk vi gjennom yr.no om vi evt skulle dra  til Oppdal i kveld og bare nyte noen late dager på hytta. Gikk også gjennom restplass.no og der var det noen aktuelle turer til bla Praha… Mulighetene er mange, og det er kanskje det som stresser meg mest. Her kan vi ikke bare la dagene gå fra oss. Men det var jo en slik type ferie vi planla i at vi skulle ha i år. Ingen planer, ingen bookinger og bare ta det som det kommer. Får vi lyst å reise så gjør vi det, og føler vi for å være hjemme så gjør vi det. 

Jeg har hvertfall fått kjøpt inn litt musthaves til teltturen som jeg SKAL få til ila ferien. Må si typen var veldig fornøyd med valget av farge:S Rosa tepper og kjølebager med hvite polkadots<3

Og viktigst av alt kopper med teksten "enjoy every moment", for det er akkurat det jeg skal prøve på,

image.jpg