Lengre levetid å telefonen

Its summer holiday ...

Its summer holiday ...

God formiddag. Kom over noen gode tipsi går for å bevare batteriet på telefonen lengst mulig. For er det noe som er irriterende så er det å gå tom for strøm, og spesielt når man er ute å reiser. Vi bruker jo disse telefonene til alt for tiden, så det skulle vel egentlig bare mangle hvor lenge de holder ut. Men nedenfor følger noen små tips, som kan gjøre stor nytte

1. Ikke lukk apps

Det er ikke nødvendig å lukke iphone-apps. En konstant åpning og lukking av apps tar mye strøm, og er totalt unødvendig ettersom Apples operativsystem sørger for å sette appene i ventemodus når du ikke bruker de. Unntaket er imidlertid musikk- og karttjenester. De kan med fordel lukkes når du ikke bruker dem.

 

2. Ikke legg en fulladet telefon i laderen

Aldri la en fulladet mobil forbli i laderen. De fleste av dagens mobiltelefoner har lithium-batterier som vil overopphetes om de forblir koblet til laderen. Over tid vil det både svekke og skade batteriet.

 

3. Ikke lad batteriet fullt hver gang

Det er ikke nødvendig å lade telefonen til full kapasitet hver gang den er koblet til laderen. Det optimale er å lade til rundt åtti prosent, og deretter sette den i laderen på nytt når batteriet går ned til førti. 

 

4. Sett i flymodus under lading

Dette fører til at telefonen lades så raskt som overhodet mulig.

 

5. Ikke gå helt strømtom

Om du hele tiden lar batteriet bli tømt vil det på sikt skade både batteriet og telefonen. Likevel er det viktig å la telefonen lade seg fullstendig ut ca. en gang i måneden. Dette gir batteriet muligheten til å kalibrere seg.

 

6. Forandre mailinnstilingene

Du kan forandre på innstillingen som forteller telefonen din hvor ofte den skal se etter nye mail. Å be telefonen din om å sjekke dette hele tiden bruker mye strøm, og sørger for at batteriet tømmes raskere. Dette kan du justere selv i innstillingene.

 

7. Ikke legg laderen i stikkontakten

Alle former som elektroniske gjenstander som er plugget inn i en kontakt, bruker strøm - selv om den ikke er i bruk. La derfor aldri laderen ligge plugget i kontakten om du ikke lader telefonen.

 

8. Skru ned lysstyrken

Halverer du lysstyrken på mobilen kan du øke batteriets brukstid med opp til to timer ekstra for hver lading. 

Vil også tipse dere om et tilbud, om det er noen av dere som har samme plan for ferien som det vi har, netopp å ta det som det kommer: First Hotell har nå 20% rabatt.

20% rabatt - Sommertilbud: Bestill før den 30. august 2014 for hotellopphold i Stockholm, Oslo, København eller noen av de andre First Hotels 40 destinasjoner i Skandinavia og få 20% rabatt. Rabatten gjelder uten bruk av en rabattkode i perioden 20. juni 2014 til og med den 31. august 2014. Åpne denne rabattkupongen for mer informasjon om kampanjen!