Sminkekoster med svarowskistener, fra Nilens Jord

Sminkekoster er et musthave for oss damer. Og kvalitet, pris og utseende er det et hav av. Jeg har testet disse kostene over lengre tid nå, og vil gi dem en sekser. 

Kostene er syntetiske og fordelen med det er tre ting. Prisen blir bare en tredjedel av det en kost med ekte hår ville ha vært. Rengjøringen av kostene er mye enklere og de røyter ikke. Hva er eklere enn å ha fullt av hår liggende igjen i ansiktet etter at makeupen er påført.

Jeg vet ikke hvordan du påfører dagkremen/ foundationen din, men jeg foretrekker å gjøre det med kost. Hater å å få foundation under neglene og på fingrene generelt. Føler det er mye mere renslig å påføre med kost. Resultatet blir også gjevnere, da vi har naturlige fettstoffer på fingrene.

Og så er de jo bare så fine. De pynter opp ethvert sminkebord. Så disse blir ikke puttet ned i en skuff sammen med alt av de ande sminkesakene.

Vi selger disse kostene på frisørsalongen hvor jeg jobber, og prisene ligger mellom 100- 250 kr.

image.jpg
image.jpg
Her er mine favoritter:  nr 1 til øyenskygge ( foretrekker kost fremfor skumsvamp, gr. gjevnere resultat)  nr 2 til påføring av foundation.  nr 3 til rouge  nr 4 til pudder/solpudder 

Her er mine favoritter:

nr 1 til øyenskygge ( foretrekker kost fremfor skumsvamp, gr. gjevnere resultat)

nr 2 til påføring av foundation.

nr 3 til rouge

nr 4 til pudder/solpudder 

sponset

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png