Sommerplanene for 2014

 Icloud kalenderen er booket, så disse to blir fast følge i sommer. 

Icloud kalenderen er booket, så disse to blir fast følge i sommer. 

image.jpg

Da er ferie-planene for i år i boks. Siden vi brukte opp "alle pengene" våres forrige søndag, blir det norgesferie for vår del i år. Om det blir så mye rimeligere vet jeg ikke. Det er ganske dyrt å feriere i Norge også mtp overnatting og føde. Det blir hvertfall en pangstart med Tahitifestivalen allerede første fridag. Deretter en tur til hovedstaden for noen photoshoots for min del, men regner med at typen vil kjøre meg (a) 

Så venter bursdagsfeiring av ei venninne som utrolig nok skal vare ei hel helg. Vi snakker hyttekos, bål, grilling, rotur og fjelltur.

Og tilslutt men ikke minst besøke vår kjære familie nordover. Der venter også festivalpass til Rootsfestivalen. Gledes<3

Håper også vi får brukt hytta på Oppdal en del mellom slagene. Oppdal er deisidert ikke bare en vinterplass. Det er minst like fint der om sommeren, og om jeg har rett, dobbelt så mange sommeraktiviteter som vinteraktiviteter.

 Vet ikke hvor mange bikinier det er normalt å eie for en jente jeg, men hvertfall så blir det kjøpt minst èn ny til hver sesong. Jeg er veldig dårlig på å &nbsp;kaste, så det har blitt en solid samling. &nbsp;Men denne håper jeg får sett sola i sommer. Med en gang feireplanene var i boks, bar det rett på butikken for å kjøpe ny bikini. *Små gleder*

Vet ikke hvor mange bikinier det er normalt å eie for en jente jeg, men hvertfall så blir det kjøpt minst èn ny til hver sesong. Jeg er veldig dårlig på å  kaste, så det har blitt en solid samling.  Men denne håper jeg får sett sola i sommer. Med en gang feireplanene var i boks, bar det rett på butikken for å kjøpe ny bikini. *Små gleder*

Hva denne lørdagskvelden bringer er jeg ikke helt sikker på enda. Men det er faktisk godt å ikke vite det. Da planene og gjøremålene denne uka har vært tettpakket. Jeg skal hvertfall begynne med å kose meg litt i "I-Movie". Prosjektet jeg holder på med i dette programmet er stort. Jeg skal samle småklipp fra hverdagen gjennom et helt år. Så årskavalkaden for 2014 vil bli i videoform. Fikk dette tipset fra ei venninne og ble gira med det samme.

image.jpg

Videre blir det lakking og pynting av neglene. Fikk hundre forskjellige border tilsendt i posten idag. Så det skal bli gøy å eksperimentere med det;)

DSC09290.JPG
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png