Pass på håret ditt i sommer...

sponset

…. med Maroccanoil sine reiseprodukter. Sommeren sliter på håret. Sterk sol, sand, saltvann og ikke minst klorvann kan gjøre skade på håret ditt. Derfor er skikkelige hårprodukter et must for oss jenter som vil ha et friskt og sunt hår.

Denne toalettmappen fåes kjøpt hos frisøsalonger som selger varer fra Cutrin, for 299kr. Den inneholder shampoo, conditioner, hårmaske/kur og olje i 70ml `s størrelse.

Moisture Repair Shampoo og Conditioner -gjenoppbyggende shampoo og conditioner for tørt og skadet hår.

For hår som har blitt svekket eller skadet av farge, kjemisk behandling eller varmestyling. Gjenoppbyggende shampoo og conditioner gjenoppliver håret skånsomt og effektivt, slik at det ser og føles næret, håndterbart og sterkt ut.

Gjenoppbyggende Shampoo og conditioner gjenoppretter hårets helse ved å bade det i en svært konsentrert formel som er rik på arganolje med antioksidanter, oppbyggende keratin og fettsyrer. Ved å reparere det ødelagte håret, gjenoppretter begge produktene hårets elastitet, fuktighetsbalanse og håndterbarhet. Formlene er sulfat- og parabenfrie, slik at de er tryggere for miljøet og verken tørker ut, falmer eller avfarger farget hår.

Bruk av shampoo: fordi gjenoppbyggene shampoo inneholder en svært konsentrert, vannelskende formel, start med å bruke rikelig med vann for å aktivere shampoen slik at den blir til et rikt, luksurisøst skum. Bruk mer vann om nødvendig. Massèr godt inn i hår og hodebunn. Skyll og avslutt med en gjenoppbyggende conditioner.

Bruk av conditioner: Klem forsiktig ut overflødig vann av håret og påfør en liten mengde av den svært konsentrerte conditioneren fra rot til tupp. La virke i 1-3 minutter. Skyll godt.

Bruk av Intense Hydrating Mask -Intensiv fuktighetsgivende Maske for medium til tykt, tørt hår.

Hår som trenger ekstra fuktighetsgivende pleie kan dra nytte av denne 5-minutters gjenopplivningsbehandlingen. De effektive formlene rike på arganolje sørger for dyptvirkende fuktighet go pleie, samtidig som de dramatisk styrker hårets struktur, elastisitet, glans og håndterbarhet, og gjør at håret kan motså alt, inkludert varmestyling.

Bruk: påfør i rikelige mengder i håndkletørt hår og gre gjennom slik at masken fordeles jevnt. La masken virke i 5-7 minutter. I likhet med alle hårmasker fra Moroccanoil er det ikke nødvendig med varme. Skyll å style som vanlig. De fuktighetsgivende maskene kan brukes 1 eller 3 ganger i uken for å opprettholde et hår som ser sunt ut. For tykt, grovt hår, bruk ca 1 ts Moroccanoil behandling med Intensive Fuktighetsgivende maske for ekstra glans og elastisitet.

Bruk av Moroccanoil Treatment - Moroccanoil behandling for alle hårtyper (Lightversjonen av denne oljen er for tynt, fint eller lyst hår)

Hår som er silkemykt. Sunt. Full av glans. Fullt av liv. Moroccanoil behandling er skjønnhetsfenomenet som håndterer alt. Denne allsidige, nærende og rene formelen kan brukes til verktøy til pleie, styling og finishing. Den fungerer perfekt sammen med andre produkter. I tillegg sørger den for raskere tørketid og at håret styrkes for hver prosess.

Moroccanoil behandling forvandler håret fullstendig, takket være formelen som gjenoppbygger håret ved hjelp av styrkende proteiner, gir glans ved hjelp av fettsyrer, omega-3 og vitaminer og beskyttelse gjennom antioksidanter. Formelen absorberes raskt og reparerer skader i hårstrukturen som følge av varme, styling og miljø. Håret forvandles fra å være sprøtt og ødelagt, til å bli sterkt og smidig. Fra grovt og krusete til glansfullt, glatt og håndterbart. -Det perfekte utgangspunktet for videre styling.

Bruk: Påfør en liten mengde i rent, håndkletørt hår, fra midten av håret og ut til tuppene. bruk hårføner eller la det tørke naturlig. Moroccanoil Treatment kan brukes på tørt hår etter føning for å kontrollere uregjerlig hår eller for å gi enda litt mer pleie til tørre tupper. Det har vært positive tilbakemeldinger fra frisører verden over om svært gode resultater fra å blande Moroccanoil behandling med krembaserte farger. Forbered håret ved å påføre 5 ml i tørt hår før føning og/ eller kjemiske behandlinger. Massèr produktet forsiktig inn for å la det trenge gjennom skjelllaget. Merk: ikke skyll håret før du påfører farge eller blekemiddel.

Toalettmappen er laget av materialer som holder varmen ute, slik at du unngår oppheting av produktene dine.

DSC09292.JPG
DSC09293.JPG
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png