Summernails

Skjermbilde 2014-06-09 kl. 11.57.27 AM.png

Det er to ting jeg syns er vesentlige sunnhetstegn på et menneske. Det er å ha velstelte tenner og negler. Og speseielt neglene og sommeren. Der er hundrevis av forskjellige manikyrer og neglelakker man kan velge mellom. Alt fra farger til dekor. Og dette er noe alle kan gjøre selv. Man trenger ikke å betale tusen kroner hver tredje uke for å gå til en negledesigner. 

Viser dere min første "summer-look" på neglene min her. Det er jo ingen ting å legge skjul på at jeg liker rosa. Det er en frisk og fin farge som matcher det meste, og minner om sommer. Jeg liker å velge litt duse farger til hverdags, og heller finne frem glitteret og kanskje knallfargene til fest.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png