Hjemmetrening uten noe utstyr

God formiddag dere. Da overtok rastløsheten både hos meg og typen. Og vi bestemte oss for å lage en liten sirkeltrenings-runde. Og her på hytta finnes verken manualer eller gymatte. Men det går an å trene likevel. Tommel opp*

Bestem deg for hva du vil trene. Vi valgte alle de store muskelgruppene: legger, lår, rumpe, mage, rygg og bryst/triceps. Og valgte å følge tabata- intervaller med 20 sekund på, og 10 sek pause mellom hver øvelse. Du kan lese mere om denne treningseffekten her: http://m.klikk.no/produkthjemmesider/shapeup/trening/article873821.ece

image.jpg

Oppvarming er alltid viktig for å unngå strekk og skader. Selv under en liten treningsøkt. Få opp pulsen og sving litt på de ledda/ musklene du skal trene.

image.jpg

Spensthopp ned til planken og opp igjen. Gjør så mange du klarer på 20 sek. Men husk å tenke teknikk også. Det kan lett bli en utfordring når man blir sliten. Derfor er det bedre å gjøre få riktige repirisjoner, enn mange som er feil.

image.jpg

Sit-ups. 20 sek

image.jpg

Rygg. 20 sek

image.jpg

Triceps v/ hjelp av en stein. 20 sek

image.jpg

Spensthopp i trapp. 20 sek

Gjenta hele runden 3 ganger;) Funker fjell!!!

image.jpg