Vi rakk hjem før sola sto opp

image.jpg

God formiddag, ehm morgen(a) Rootsfestivalen er godt i gang. Og det tror jeg alle her i Brønnøysund kjenner på. På scenen skal bla Morten Harket, Timbuktu, Dance With A Stranger, Postgirobygget og Kansas. Og vi har vært så heldige å fått festivalpass av foreldrene til Fredrik, så vi får sett dem alle sammen. Jeg trodde at det var siste gangen jeg skulle få sett Dance With A Stranger da de var på Tahiti festivalen i Kristiansund, men jammen dukker de opp her også. Snakk om å lese programmet, by the way. (Jeg har jo vist et helt år at vi skulle på Rootsfestivalen)  

Men det er ikke bare på kveldstid det er liv og opplegg i byen. Det er noe som skjer hele tiden helt fra formiddagen av, så i går kasta vi oss med på en ribb-tur. En liten gummibåt som skulle kjøre i 50 knop ute på storhavet. Og der var vi så heldig at vi traff på hurtigbåten. Vi drev å hoppet å lekte oss i bølgene den laget bak seg og på det høyeste var vi ca 2 meter over havoverflaten. Jeg og Fredrik "shootgun'a" på å sitte fremmerst så vi fikk veldig mye ut av turen. 

image.jpg

Nå er det litt avslapping i solen, før showet begynner igjen.

image.jpg

Forresten! Vi sykla til og fra festivalen i går.... Stakkars "flua på veggen" når vi sykla hjem igjen(a) ler*

image.jpg