Fritidssko; salomon

image.jpg

Dette er mitt andre par fra Salomon, og kan virkelig anbefale dette merket. Denne gangen ble det en lettere utgave av det jeg hadde fra før av, men samtidig veldig god støtte rundt ankelen. Det trengs for meg som tråkker over bare jeg ser en stein(a)

image.jpg
image.jpg

Turen i dag gikk nesten opp til Hornet på Oppdal. Vi snudde rett før toppen. Første gangen jeg har gjort det. Snudd før toppen liksom.  Men det var så vindstille at fluene tok rett og slett overhånd. Hele tur-sjarmen og lyst og hele pakke forsvant inni fluefarmen. Men vi fikk sett lemmen, reinflokker og ryper, så litt opplevelser ble det likevel om ikke en topp-opplevelse. Hvis yr.no fleiper om regn så blir det telting, pikknikk og grilling på stranda i natt. Krysser fingrene for oppholdsvær!!! 

image.jpg
image.jpg