Vi sees om ikke lenge..

"Vi sees, høres bedre ut en hadet"

Da er ferien over for i år også. Og vi har hadt det helt supert. Men skal vi gjøre en forskjell til neste år så er det å dra til Brønnøysund og Rootsfestivalen først, og deretter ha to uker med ferie(a) Det er hardt å være på festival. Men samtidig veldig gøy å gjøre noe annet. Det er jo det ferie er ment for å være, å gjøre noe annet enn hva man gjør til hverdags. Har fått truffet så mange flotte mennesker. Har vært på både vors og nach med typens musikalske venner. Og de er det liv i. Ingen tvil om det!  

Og for å kunne delta maksimalt i hvert sekund har jeg valgt bort skrivingen og bloggen litt, å kommer heller med et lite bildedryss nå på slutten.  Man blir jo fort litt a-sosial med disse smarttelefonene. Å være på date eller i sosialt samvær med panna til noen er vel blitt et kjent uttrykk(a)

image.jpg

#28grader//#ribbsafari//#åpningi teltet//#thetime

image.jpg

#fredriks chicken red curry med kokosmelk//#kvalitetsmat på rootsn//#programmet i BA//#hildurs urtepizza

image.jpg

#ørepropper//#Pushwagen,kreds utested//#vors m Publiners//#Arabs in Aspics

image.jpg

#rootsmynten//#morten Harket//#kos med Edmond//# svigermors fiskesuppe

image.jpg

#Publiners//#festivalpass 2014//#morgentur//#Elgen, Dance With a Strangers//

#Dance With a Strangers/

#meg og Fredrik//

#rekeaften//

#kvelertak

image.jpg

#Hekla stålatrenga//#friends

image.jpg

#mari boine//meg, selfie//#hundene våre som absolutt ikke tigger

image.jpg