Dinner party; Bacalao

image.jpg

Fredagskvelden gikk med til et veldig så koselig middagsselskap hjemme hos foreldrene mine. Vi ble servert forrett, hovedrett og hjemmelaget sjokolade pannacotta til dessert. Og gjett hvem som trillet ut på terrassen for å ta kaffekoppen i kveldsola!? Jo, det var meg. Jeg klarer aldri å lære meg å kjenne dette magemålet mitt før det er for sent.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Men til tross for det, er det alltid like koselig meg en middag med familien. Og så klart en ekstra latter til "bestemor-moment'sene" hun har så mye bra å fortelle. Umulig å målbinde og snakker rett fra levra. 

image.jpg

Mamma og pappa drar til NY i morgen. For å feire 20 års bryllupsdag. Heldige dem. Så vel undt. Håper jeg også får oppleve det en dag* hjerte-hjerte-smelt-smelt*

image.jpg