Flower garden

Mens jeg var på jobb i dag har typen gravd grøft til meg, slik at jeg kunne få plante søndagens innkjøp. Jeg sto midt ute på Plantasjen, omringet av masse trær, planter og busker og ringte bestemor:" du, hva heter de buskene som er grønne med slike rosa blomster på?" Huff.. Man får mange rare spørsmål som bestemor, for ei bestemor skal jo vite alt, ikke sant. Men jeg fant ut at det finnes nok ikke bare eeen busk som har grønne blader og rosa roser.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Det å lage blomsterbedd er mye mere arbeid enn det ser ut til å være. Mens jeg holdt på begynte jeg å tenke på de som har blomsterbedd rund hele huset og flere krukker i alle kriker og kroker. Det må jo være en fulltidsjobb! Så for vår del holder det lenge med ett bedd, og det dekket med pappduk og bark for å unngå mye arbeid med å luke ugress i fremtiden. Jeg har trua ser du. Om disse grønne skapningene, også kalt eføy, overlever og vokser seg store gjenstår å se. Det ble hvertfall bedre enn det var før vi begynte. Nå mangler det bare å bestille et lass med pukk/singel, som vi skal ha mellom beddet og plattingen. Jeg har lyst på hvit singel. Det tror jeg blir fint.

Det blir også spennende å se effekten av light-stikkene og spottene når mørket har lagt seg senere i kveld. Og enda bedre blir det når hele berget har vokst seg grønt. Ahh mange år til, men(a) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg