Ditt eget klesskapet; en butikk der alt passer

image.jpg

Sko og vesker er kvinners avhengighet, hvorfor? Jo, fordi de passer uansett vekt eller størrelse.

image.jpg

Har du noen gang tenkt over hvordan ditt kleskap ser ut, og hva det inneholder. Det er faktisk en plass hvor du samler mye info om deg selv. Tenk på hvor lang tid du tilsammen har brukt i butikker for å finne akkurat det duuu liker og i diiin størrelse. Sammensatte antrekk fra forskjellige merker og butikker. Et klesskap kan si så utrolig mye om en person. Se for deg at du skal på blinddate, og det eneste du får se er klesskapet til personen.  For det første finner du ut om personen er strøken, ryddig eller rotete. Alt etter hva som er strøket, brettet sammen eller ballet sammen. Deretter kan du finne ut en del om hvordan stil han/hun kler seg etter og etter det å dømme kan du få en feeling på hvordan han/ hun er som person. 

Hmm.. Hadde vært gøy å testet ut. My friends; skal vi arrangere blind date, for våre fortsatte single venner?!?!

image.jpg
image.jpg

Vi har bodd i huset i over ett år, men har enda ikke fått ut fingern og skaffet og skyvedører til garderoben vår. Har heller ikke montert opp lys i "utstillingshyllene"våre. Og det verste av alt er at jeg faktisk liker det slik. Åpent og full oversikt. Det eneste minuset er at det kan se litt rotete ut siden alle klærne synes, men plusset er at man alltid må ha det ryddig, netopp fordi at det ikke er bare å lukke to skyvedører foran rotet. 

Grunnen til dette innlegget er vel fordi at opprydningen i skapet sto for tur, og fortjente et lite bilde av resultatet. Tre bossekker er fulle og på vei til tax-freen. Good case, you know! 

image.jpg