Fredagsaften; Bakgården

image.jpg

Vi har storkost oss i Trondheim disse dagene. Vi ankom byen rimelig tidlig så vi rakk å shoppe litt allerede på fredagen. Jeg har blitt helt hekta på sportsklær. Alt fra undertøy til boblejakker og utstyr. Det samme gjelder for typen, så disse butikkene er vi enige om å dra innom. Det har vel litt med at vi vet vi har mange toppturer i vente den kommende vinteren. Ja jeg vet, jeg skal ikke si høyt at vi gleder oss til vinteren(a)

Og sportsklær generelt er bare så behagelige med den beste kvaliteten. Så det er vel sportsposer som regjerer i baksetet når vi kjører hjem. 

image.jpg
image.jpg

Og hvis jeg skal anbefale en god tapasrestaurant i trheim vil jeg absolutt si "bakgården" God service, herlig atmosfære (ikke for varmt/kaldt eller for fullt) det verste er jo å sitte oppå hverandre når man er ute å spiser. Så denne kvelden hadde vi en veldig bra matopplevelse. Tommel opp for Bakgården. 

image.jpg