Lørdags formiddag; "hadde jeg bare hadt en skrittteller"

image.jpg
image.jpg

Vi har gått og gått. Gått på kjøpesenter og butikk etter butikk, frem og tilbake til hotellet og gått på tur med hundene. Hadde vært gøy å sett hvor mange skritt vi faktisk har lagt bak oss denne dagen. Men tenk å faktisk kunne gå rundt i bygatene med shorts og magetopp. Det er absolutt ikke hverdagskost i Norge! 

image.jpg
image.jpg

To lunsjpauser har vi fått til mellom slagene og. Den første på TullaFischer. Det er en veldig fin plass og lunsje. 

image.jpg

Og den andre ble på gresset på Solsiden med take-away kyllingwrap og smootihes fra Kvikk. En genial liten butikk hvor man får det akkurat som man vil med de beste ingredienser. Du får oppgitt antall ckal pr porsjon og man kunne til og med få alger i smoothien. Det er jo det jeg lager smoothien min med hjemme, så å få bestilt dette ut passet meg midt i blinken;)

image.jpg
image.jpg

Håper og tror at hundene har kost seg på denne turen også. Selv i denne varmen. Er ikke hver dag de henger med tunga på tur. Takk og pris for aircondition på hotellet. 

image.jpg