Saturday night; "to rom og kjøkken"n Skybar

image.jpg

Etter en iskald dusj for å få avkjølt både kropp og ankler, (det trengtes etter en varm dag traskende på shopping) sto "To rom og kjøkken" på lista. Det er en matrestaurant i sentrum av Trondheim by. Helt ok, etter våres mening. Ble litt som å sitte på linje å spise mat. Og aircondition'en tror jeg bare sto på pynt. Men det er noe med det at når man går ut å spiser så forventer man å få servert noe man ikke klarer å lage selv hjemme. Og det er vel der jeg sliter litt, da typen er utrolig flink på det å lage god mat hjemme. 

image.jpg
image.jpg

På menyen for min del ble det kalvecoulette og selvfølgelig noe søtt til dessert. " Lenge leve søtmomsen"

Vi ble sittende i Skybaren på hotellet til midnatt. Utendørs vel og merke. Så digg!!!

image.jpg
image.jpg