Bitt av Netflix-basillen

Har jeg forresten fortalt dere at her i huset er vi blitt helt avhengige av "Dexter"?!? Beste serien jeg har sett på lenge. Og det lønner seg å vente til alle sesongene er ute, for da slipper man å vente til neste dag for å se neste episode. Men det går jo utover nattesøvnen. Gudene vet hvor mange timer vi i løpet av den siste uken har brukt i senga på å se episode etter episode. Glad vi ikke tok opp "serie-tråden" i ferien vår. For da hadde ikke vi fått mye sollys på oss, for å si det mildt. Så slik ser kveldene, ehm nettene ut her:

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

...med pizzahorn (dagens rett, av og til en stor godt'e-pose, og andre dager middager. Ja du leste riktig. Middag i senga! Wow, skriver jeg virkelig dette) og netflix,  midt på natta! Dette er vel et lite innlegg bak fasaden om jeg kan kalle det det. Jeg er ikke bare sunn og fornuftig jeg heller. Ikke det at jeg prøver å lage noen "rosa-boble-fasade" her på bloggen. Men jeg ser ikke helt vitsen i å dele bilder av rot i stua og en grå hverdag. For de dagene finnes de også. Og det vet jo alle, så null grunn til å dele de:) jeg vil at min blogg skal være en positiv side. En side hvor jeg selv kan bla tilbake i arkivet å huske de gode tingene. 

image.jpg