Skolestart. Allerede?!?

Det gikk opp for meg når jeg sto i kø på Nille i dag. At sommeren er snart over. Sikkert ti spente skolebarn sto i kø for å kjøpe boktrekk, pennal og matboks. Herre, jeg husker selv hvor spent jeg var. Like spent før hver skolestart. Alt nytt i sekken og nye klær. 

(her skal det egentlig være et bilde av meg på 1 skoledag, 6 år gammel)

Selv om jeg har gjort alt for å forlenge feriefølelsen, har sommeren likevel fløyet av gårde. Jeg syns ikke det er lenge siden hele jentegjengen satt på terrassen, netopp kommet hjem fra studie,  og pratet om hva vi skulle dra i ferien og hvor vi hadde sommerjobb. Og ikke minst at vi måtte finne på mye sykt sammen denne sommeren. Og plutselig kom to av de innom jobben min for å si hade og at de drar i kveld. Wow!! Det kom brått på, hvertfall for meg som ikke har noe skolestart å se frem til. 

Skjermbilde 2012-08-23 kl. 2.59.59 PM.png

Uansett!!! Planene er klare for høsten. Jeg har blandt annet fått meg ekstrajobb på sykehjem. Jeg tenkte at jeg ville heller hjelpe mennesker, enn å skjenke mennesker. Som jeg har gjort i tidligere ekstrajobber i bar/restaurant.     

15224_10152213941400952_7159225812951624060_n.jpg

Jeg skal også tilbake til turnhallen igjen. Jeg skal være trener for de unge og lovende. Kanskje det skjuler seg en ny norgesmester i mengden? Det skal hvertfall bli gøy å snakke litt terminologi i turn igjen. Og ikke minst ta noen sprell på matta og bommen selv også.

fwa.jpg

En del photoshootèr er også satt på planen i løpet av de kommende ukene og utover høsten. 

(dette er et bilde fra en brudekampanje vi hadde i Kristiansund i fjor, derav årstallet. Alltid gøy med slike samarbeid)

Det er viktig å holde seg opptatt. *mitt-motto

Har du tenkt på hva du skal bedrive tiden din med når høstmørket legger seg?

Skjermbilde 2014-03-04 kl. 12.29.29 AM.png