Family-time

image.jpg

Vi har fått besøk nord-fra. Kvelden har gått med til å oppdatere hverandre om siste nytt over et bord dekket med spekemat, islatte og sunne sjokoladekuler. De to sistnevnte finner du oppskrift på under "desserter" anbefales!!!

I helgen er det familietid med store bokstaver, som venter. Hele gjengen skal samles på hytta. Gleder meg skikkelig. Åtte par samlet under et tak og rundt samme bord. Hvor faktisk alle har samme prosjekt på gang. Så hva samtaleemnet kommer til å gå i, er ikke vanskelig å gjette. Hvor er blinkefjeset når jeg trenger det mest. 

Jeg skal avsløre det for dere lesere om ikke lenge. So stay tuned!!!

Men før den tid, har jeg to dager på jobb, hvor to bruder skal pyntes. Tenk at jeg skal være den personen som får lov til å pynte disse to jentene på deres livs viktigste dag. Det er stort!!!

image.jpg
image.jpg