The perfect breakfast for long working days

God morgen dere;) Tenkte å starte dagen med  å dele min fantastiske frokost. *smilemunn

<3 Gresk yoghurt

toppet med:

<3 valnøtter

<3 bringebær

<3 lønnesirup

Må også dele gårsdagens lille latter med dere. Typen skulle ut å fly, og ble stoppet i sikkerhetskontrollen. Beltet ble tatt av og deretter skoene, men det peip fortsatt på han. Vakta i sikkerhetskontrollen spør om å få sjekke lommene til Fredrik. Og der kommer frem en liten magnetbrikke med teksten: "verdens søteste, det er deg det" 

Og gjett hvem som hadde lagt den der da?!? Meningen var å lyse opp en ellers tung arbeidsdag senere i dag, ikke å gjøre han kjempeflau allerede på kvernberget. Tenke lengere enn nesa sa du?!? huff… beklager så mye kjære, men jeg må innrømme at jeg hadde likt å sett deg der, sprutrød som du sa du var, og med uttalen: "åh, der hun har lagt den ja"

Neste gang skal jeg legge den i kofferten. I promise<3