Nybilen på nytomta

 

WÆÆÆOOO…. klyp meg i hånda, så jeg vet at jeg ikke drømmer. 

Jeg og min kjære har kjøpt oss tomt, og skal nå bygge hus. Og det på ei helt fantastisk tomt. Havutsikt så langt øye kan se. Vindmøllene på smøla og fyrtårnet på grip er det vi skal se fra stuen og soverrommet. Vi har tegnet og drømt og planlagt og håpet i mange måneder nå. Og endelig er det "real". Den dagen hvor vi satt i møte med banken og de sa "ja" den var stor. Gjett hvem som gikk ut dørene der med et stort smil om munnen. Jo det var vi to det.

Nå har vi endel jobb foran oss. Vi må delta aktivt under hele byggeprossesen for å realisere prosjektet uten å gå personlig konkurs. Vi skal bygge grunnmur, legge gulv/flis, sette inn dører, liste, sparkle og male. Det blir forhåpentligvis "mange penger spart, på å være smart".

Så det blir å finne frem det rosa verktøyskrinet mitt, og brette opp hendene. For her skal det bygges, snekres, males og monteres. 

Har man fått utdelt interessen for det " å bo" så blir det slik. Sånn generelt er jo vi normenn over gjennomsnittet interessert i akkurat dèt. Mange kaller det å " bo seg i hjel" og vil heller reise og oppleve ting for pengene. Jeg vil også det, men først vil jeg prøve å bygge drømmehuset. Så får vi evt finne frem penna og krysse av reisesteder på kartet etterpå. Heldigvis for oss, så er huskjøp ei god investering. Det har det vært i over hundre år, så hvorfor skal det stoppe nå?!?

Så se frem til antrekksbilder i snekkerklær og hammer i hånden, istedenfor kjoler og vinglasset i hånda fremover;)