Mandag:ny uke og nye muligheter

image.jpg

Da er det mandag igjen, og bilder av den fineste tekoppen ved frokost bordet er å finne overalt på blogger. Funny isnt it!!! Hehe.. Jeg må hvertfall le litt. For det virker som om det er viktigere å sette frem te koppen, sende rundt snap om den, legge ut tekoppen på instagram, Facebook og ikke minst blogger, enn å faktisk kose seg med den. Om teen blir drukket opp eller ikke er ikke så viktig... Moten i dag dere.. Men det er jo ikke noe ukjent faktum at det er viktigere å fortelle omverdenen om hvor mye vi koser oss enn å faktisk kose oss. Og jeg er en av de.. I know that!! Men jeg prøver å begrense meg da.. Skjønner at ikke alle dere der ute er interessert i å vite hva jeg putter i munnen til enhver tid. Men det er noe Fredrik har lært meg, at man spiser mye med øynene. Og når man danderer til et fint måltid så er det litt ekstra stas å ta et bilde av det, hvertfall når det bidrar til å inspirere så mange. Det var dagens preken. Ønsker dere en fin start på uka. Med eller uten te-koppen;) 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

-bildekilder: instagram, blogger

image.jpg