En dag fylt med interesser

image.jpg

God kveld;) i dag var jeg tilbake i turnhallen igjen. Jeg skal begynne å trene ungdomspartiet. Jeg måtte selvsagt prøve meg en tur oppå bommen selv, og den virka sååå mye tynnere og ikke minst høyere nå enn før. Hjelpes!! Og oppå der tok jeg bakover bro og flikkflakk en gang for mange år siden. 

Jeg har blitt flinkere til å sende snap i det siste, (tror det var på tide å sette seg inn i hvordan det gule spøkelset fungerer) og i dag tror jeg de som har meg der, har fått vært med meg overalt omtrent. Og ikke minst fått vite om min kommende tur til Milano. Sommerfugler-i-magen-much* 

Max uflaks at macen min streika i gårkveld da, det er liksom det siste jeg hadde planer om å bruke penger på akkurat nå. Altfor-mange-baller-luften*

Så det får bli med mobil-blogging en stund fremover, tror jeg! Og snapchat selvfølgelig(a) hehe.. (kargreg)

Det kommer også til å dukke opp en del bilder på instagram (funkislove)  

 

image.jpg