God helg..

Vet det er litt i seneste laget å

ønske dere en god helg. Men jeg ble rett og slett sittende på terrassen å prate tull-ball med naboen. Vi føler oss veldig heldig, for det er jo så mange som omtrent kan skrive bok om "den tullete naboen" osv i den gaten. Hvem har ikke ei negativ historie om naboen liksom?!? Men slik er det ikke her. Vi er faktisk blitt gode venner. Og det er så herlig temperatur for tiden. Så kveldsmaten ble også tilbringt utendørs. Oppskrift kommer i morgentidlig;)   

Jeg tør nesten ikke å se på timeplanen min de kommende timene. Jeg skal rekke gjennom så utrolig mye. Jeg skal jobbe dobbelt i morgen. Dvs fra 8.30- 22.00 og på søndag har jeg tidligvakt så jeg må være oppe til 06.00 og i mellomtiden der, altså lørdagskveld/natt, skal jeg være sosial med venner. Det er jo "byfesten" i Kristiansund i helga. Så her går det slag i slag. Hundene har jeg sendt med foreldrene mine til Oppdal, så dem er på hyttetur. Tror de får det bedre der, enn dette travle bylivet med meg i helgen.  

Men kameraet skal være med, så det blir sikkert et lite bildedryss av en oppsummering på slutten av søndagen, hvis jeg finner det interessant. 

Sånn! Nok tutring fra min side, nå er det natt! 

image.jpg
image.jpg