Prosjekt: offshorearbeider

Det er rart med det, men med en gang jeg ikke oppdaterer bloggen tror mange at noe er galt. Jeg har fått spørsmål som; "er du syk" har du havnet i fengsel"eller "er du lagt inn på psykiatrisk sykehjem"

image.jpg

 Jeg velger å le av det, men egentlig er det jo ganske frekke konklusjoner dere tar av meg. Ser jeg gal, kriminell eller syk ut liksom? Disse sykdommene vises forsåvidt ikke alltid på utsiden. Men uansett, til dere nysgjerrige: 

Jeg har vært en tur ut i offshore nærmere bestemt Draugen, for å jobbe. Kreativ sjø(a)  Og nei!!! jeg skal IKKE slutte som frisør. 

image.jpg

Grunnen til lite oppdatering er først og fremst lange arbeidsdager og lite tid til å blogge. For det andre er det ikke alltid nettforbindelse her, og for det tredje så er det vel ikke så veldig interessant å lese om at: " Idag har jeg vasket 50 lugarer, og i morgen skal jeg vaske 50 til" hehe.. Men at jeg har lekt yogainstruktør for offshorearbeiderne, blitt "tørket" i den gedigne tørketrommelen, laget store koltbord med forskjellige temaer og har vært på riggens høyeste (lovlige) plass å sett på solnedgangen kunne jo vært interessant lesing da:) 

image.jpg

Anyway. Jeg har hadt det helt awsome. Blitt kjent med masse kule mennnesker, fått trent en del, og lært en hel haug om rengjøring som jeg skal ta med meg videre både til rengjøring av frisørsalongen og vårt kommende nye hjem. 

Offshore snaps; 

image.jpg

Syns det er sykt kult å være jente på en ehm.. en "mannlig arbeidsplass" og får vist frem litt "girlpower"  

image.jpg

Ukas qoute;

looks like a barbie, and work as a man”
image.jpg