Fredagstaco og lørdagsgrøt...

Her er det tilbake til hverdagslige rutiner igjen. Eller rettere sakt hverdagslig kos. Taco på fredager og grøt på lørdags formiddag er, og vil bli fast hjemme hos oss.

image.jpg
image.jpg

Og det var bare så godt å klemme typen igjen. Hadde egentlig ikke trengt verken taco eller grøt.... Tror jeg hadde overlevd lenge på å bare klemme på han. *klisje, ja jeg vet! Men 15 dager borte fra hverandre, det er lang tid det. Og det å være borte fra all generell kroppslig kontakt i en lengre periode gjør noe med 'en. Man skvetter liksom til bare noen tar deg på skuldra liksom. 

Anyway!! Her er været strålende kaldt, og vinden får en "sekser" i å blåse regnet vannrett. Så valget med å ha på hatt i dag, var ikke gjennomtenkt. Litt gjennomtenkt var det, for grunnen til valget av hatt var netopp fordi at håret ble ødelagt i vinden og da kunne det være kjekt å bare sette hatten oppå, men at den bare ville blåse bort, tenkte jeg ikke over. Så hatt med hakestropp blir vel det neste. Gud, så pene vil blir (a) 

image.jpg

Håper dere liker den nye "outfiten" til siden min. Har hørt både 'og, bla at det ble litt rotete med alle "tags'ene" på høyre side!?!? så jeg får vel ta en siste finpuss.  

image.jpg