Sundays; the new shoppingday

Det er ikke bare søndag, men regnvær og blåst også. Så det finnes ikke en bedre unnskyldning til å krype langt inni sofahjørnet og ta en liten nett-shopping-runde. 

Jeg vil også nevne denne appen igjen; 

image.jpg

Saks Fifth Avenue!  

Jeg har skrevet et utfyllende innlegg om denne tidligere som du kan finne i arkivet. For den er genial. Du finner kolleksjonene til de mest kjente designerne og ved et trykk så ligger hele antrekket i handlekurven;) genialt, men dyrt!!!

Jeg var på VIC i går og fikk blandt annet med meg katalogen til RiccoVero hjem. Jeg ble så inspirert av noen av antrekkene så jeg laget likegodt et lite kollage av de. Bilde av bilde og redigerte de sammen deretter :

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg