The North Face

image.jpg

God formiddag.

Vi har gått til innkjøp av nye vinterjakker. Så nå kan bare høst og snø komme. Denne jakka er så god at det er nesten slik at jeg håper at det skal være mindre enn ti grader ute om morningen, for da har jeg en unnskyldning til å bruke den.

I dag har vi hadt litt ekstra god tid på morgenkvisten, og det er så digg. Spesielt når det ble i seneste laget i går. Typen jobbet ekstra sent så han hadde dratt på jobb når jeg kom hjem fra jobb. Og da er det mange ord som må forbrennes på "overtid", og etter to timer i senga der jeg har tutret, forklart og fortalt om dagens opplevelser, hendelser og tanker, hører jeg bare i mørket ved siden av meg; " har du mere du vil si nå, kjære?"

Uuups... Kanskje på tide å holde kjeft å lukke øynene.

Nå har jeg har blandt annet spist lilla havregrøt. Jeg skulle være effektiv å ha i de frosne bærene i selve grøten under oppkoking, slik at de tinet. Det funket for så vidt greit, det var bare utseende som ble litt mislykka. Jeg sendte bestemor bildemelding av porsjonen min, og fikk til svar; " hva er dette?" 

Mens typen har spist egg formet som hjerter. Jeg hadde kokt opp og lagt klar i kjøleskapet til i dag. (A) jeg må innrømme at jeg lo litt og syntes litt synd i han der han satt og spiste hjerte formede egg, kun for min skyld.  " the taste is the same, honey"

Ellers er hverdagene svært så 

interessante med budkriger og underskriftsmøter!  

Vi skrives!!! 

image.jpg