Ukas lattis!!

Hei! Egentlig burde jeg vel bare holdt kjeft å ikke nevnt noe om dette, siden det er total utdriting av meg selv, men jeg har selvironi so here it comes; 

Jeg og typen er på butikken. Han skulle hente postpakke og jeg går inn og handler. Jeg går forbi ei hylle med vinflasker, og tenker: "Ja hvorfor ikke drikke litt vin til maten i dag" og la den i vogna. 

jeg kommer til kassa, som er rett ved postutleveringa hvor typen var, så han får med seg hele flausa!  

Butikkmannen; "denne får du ikke kjøpt nå" 

jeg: " hvorfor ikke? Åhh er klokka over åtte?" 

butikkmannen: "nei, det er søndag" 

Hahaha!!!! Typen holde på å daue der han sto, og viste ikke helt om han skulle hjelpe meg å pakke ned matvarene eller om han bare skulle gå ut og late som om han ikke kjente meg. Han valgte heldigvis førstnevnte.  

"Men Karina, en ting er jo å ikke vite hva klokka er, men å ikke vite hvilken dag det er, er hakket verre"  var kommentaren jeg fikk når vi kom til bilen. 

Jeg skylder på at jeg ikke helt har landet etter "reisen" jeg har vært på.*smilemunn

Ellers er det så mye som skjer på alle kanter at det er nesten umulig å følge opp hver sak 100% . Men vi gjør vårt beste. Godt samarbeid, god kommunikasjon og samme mål og mening, er mine absolutte nøkkelord i denne perioden.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg