Gjensynsglede og helg

image.jpg

Hei til dere, og hei til en nedstøvet blogg. Ting har gått i ett sett i det siste så jeg har ikke sett vitsen i å skrive om alle gjøremålene og stresset mitt her. " først gjorde jeg det, så skjedde det, og så kom det opp og tilslutt gjorde jeg det..." Nei vet du hva, den regla sparte jeg dere for. Men som mange av dere vet har jeg hadt mange baller i lufta over lengre tid nå, og nå ser det ut som at alle sammen skal falle ned samtidig. Hvordan skal jeg klare å ta imot alle??? 

Uansett så ble det en stor gjensynsglede her om dagen. Først møtte vi omtrent hverandre bare i døra, han kom hjem fra jobb i Bergen og jeg på vei til intervju i Stavanger, men nå er det endelig helg og vi skal tilbringe den sammen. Det gleder jeg meg til. I skrivende stund har vi hjemmelaget pizza på bordet, og på tv'en zappes det gjennom favorittene. 

I morgen blir en stor dag, og på søndag blir en enda større dag for min bror. Kommer tilbake til det senere.  

Ha en god helg, alle sammen. Det er så utrolig koselig å se at statistikken ikke svikter fordi om timeplanen min gjør det.  

 

image.jpg