Oppskrift; grove kylling"wraps"

image.jpg

God mandag dere. "Nattugla" kaller. Litt sent, men likevel: god mandag. 

Jeg startet mandagen min med å gå en lang tur med hundene og bestevenninda på øret. Temperaturen er jo fortsatt ingen ting å klage på i Kristiansund. Så om høsten skal fortsette slik, noe jeg håper på, så blir den veldig bra. Spaserte til jobb i bare sandalene. Det er summer-feeling det. 

Og mandag for min del, har blitt fast yoga-dag. Det er så lett å starte treningsuken med en rolig økt. Da er det så enklere å fortsette treningen på tirsdager. Og når onsdagen kommer så kan jeg liksom ikke " hoppe" av den gode steamen. Man må finne det som passer for seg, og dette er perfekt for meg;) hadde jeg ventet meg den haaaarde og tuuunge løpetimen på mandager tror jeg at jeg hadde hoppet av allerede på søndager. Haha*smilemunn...

Til kvelds laget jeg noen kjempegode grove kyllingwraps til meg og typen, og vil derfor dele oppskriften med dere. Jeg laget såpass mange at jeg jeg har til lunsj i morgen også. ( tid spart) * melike.

Du trenger til 5 wraps;

- et helt grovbrød

- to kyllingfileter

- skallet av ei appelsin

- tre hvitløksbåter

- en sitron

- en avokado

- to gulrøtter

- salatblader/ evt andre grønne blader

slik gjør du:

skjær opp kyllingfiletene i skiver. Lag marmelade av finhakket hvitløk, revet appelsinskall og 1 ss sitronsaft. Bland dette over kyllingbitene og stek de på panna til de er gjennomstekte. Avkjøl.

image.jpg

skjær skorpen av brødet. Og skjær deretter brødet i skiver på langs.

image.jpg
image.jpg

mos avokado og bland med 2 ss sitronsaft.

image.jpg

smør avokadoblandingen på brødskivene.

image.jpg

Skjær opp kyllingbitene og gulrøttene i strimler, og legg først på salatbladene på brødskivene, deretter kylling- og gulrøttene. 

image.jpg

Rull sammen, og pakk inn i folie.

image.jpg

perfekt og sunn lunsj, for travle og krevende hverdager;) test it!!!

image.jpg