Ny uke, ny boplass

Ja, det er nesten så ille her i gården, at vi har ny boplass pr nye uke. Ikke bokstavelig talt, men nesten. Vi har brukt hele helgen, og nesten alle timene døgnet har bydd på til å flytte inn. Vaske ut den gamle leiligheta, vaske ned ny leilighet. Forflytte alle tingene fra den gamle til den nye. Sette på plass. Sortere og organisere og til slutt tømme flere hengerlass med søppel. I går kveld, tross alt søndag, utbringte vi en skål for "Karina og Fredriks lynraske flyttebyrå"

Jeg har sovet som en prinsesse aka død person i natt, på to tempur-madrasser vel og merke. Jeg sa det når jeg sto opp, at jeg har vært så langt borte i natt at jeg kunne faktisk sovnet inn for godt og dødd. Men jeg våknet, heldigvis for meg. Hehe... 

Mens vi bor her så blir det litt kræsj med både fargerik interiør, da denne leiligheta har varme farger og mere detaljert interiør, mens i huset vårt gikk det i kalde farger og litt mere funkis-stil på interiøret. For vi har nemlig ikke pakket ned alt. Noe vil jeg ha fremme mens vi bor her. Så nå har vi brunt kjøkken, med gråe barstoler. Huff, men det må vi bare leve med. Det går greit for en periode. 

Uansett, det er ny uke, og den starter med at alt er på stell i heimen, og null flytting gjenstår. Det skal bli godt. Jeg skal prøve å ta opp treningenstidene igjen. Jeg har jo fått meg ei så god treningsvenninde. Hun er så flink. Med både øvelser og ikke minst viljestyrke. Håper jeg blir så flink en dag også *tommelopp

meen flytting i seg selv er jo både cardio og styke i ett spør du meg.  

Ønsker alle en fin start på uken. Vi skrives underveis. 

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg