Its time to enjoy good things in life

image.jpg

Ja det skal være sikkert og visst etter ei slik helg som vi har hadt. Så nå er det total avslapping resten av dagen. Og bare nyte at alt er på plass, og ikke minst at vi har badekar igjen. Jeg skal med andre ord prøve å være litt damete, med egentid på badet. Jeg vært mann hele helga med joggebukse, og håret i en klump midt på hodet, så nå er det på tide å få leggene glatte og lakken på neglene igjen;)

Jeg har som nevnt tidligere, funnet meg en ny favoritt-serie, TeaTre. Serien har produkter som dekker for hårvask, hårstyling, barbering og fuktighet til huden. Lavendel i seg selv skal være berolliggende, mens Lemon er energigivende. Lemon Sage Tickening Spray har samme virkningen som et hårskum, som gir godt hold og volum. Men denne sprayen gir også næring til håret, noe hårskum ikke gjør. SaveGelen inneholder bla antibakterielle stoffer som gjør at man ikke får nupper etter barbering/shaving.

Serien inneholder masse naturlige ingredienser, og er uten parabener og sulfater.

Lavender shampoo// Lavender conditioner//Lemon Sage Tickening spray//Lemon BodyLotion//TeatreeSaveGel finner du her;)