DIY: negledesign

Butikkene har så mye fint å by på når det gjelder neglepleie. Så jeg velger lett å fikse de selv fremfor å betale dyre dommer. 

Heldigvis har jeg såpass sterke negler av natur så jeg trenger ingen forsterkning. Da hadde jeg så klart måtte gått til en profesjonell.

Det er "in" å lakke alle neglene like, bortsett fra ringefingrene. Det har jeg gjort denne gangen, og på den grå kontrastneglen tok jeg igjen fargen på de andre neglene ved å klistre på en rosa blomst. 

image.jpg
image.jpg

Visste dere forresten at jeg har bestått kurs innen alessandro med gelenegler og fransk manikyr? Jeg hadde et eget hjørne her i frisørsalongen hvor jeg satt å ordnet neglene til kunder. Meeen to timer pr kunde med fin-puss-arbeid ble litt for langdrygt for meg. Så etter et år ble den pulten fjernet. Uansett, det er kjekt hva som er testet ut *blinkefjes

image.jpg