Hva skal overskriften være....

"Jentetur", "firmatur", "bestevenner på tur", "tre-generasjoner-på tur".... Uansett.. Jeg er på tur med to fantastiske personligheter (det ligger vel litt selvskryt også i den setningen da jeg er halve mamma og en fjerdedel av bestemor, hehe) 

image.jpg
image.jpg

Vi tre, for et team!!! Samme ståpåvilje, den ene er mer kreativ enn den andre, samme dårlige, interne humoren som ingen andre enn oss selv ler av. Og det til krampa tar oss. Og ikke minst samme interesser. Der en av de er; Hair, beauty'n makeup. Netopp det vi er på tur for nå. Ny inspirasjon, nye moter og trender. Så det er bare å sette av tid til en "bli ny-dag" til vi er tilbake igjen, lørdag den 24 januar. 

image.jpg

Nå er vi kommet så langt som til Atlanta, Og har enda noen reisetimer igjen. Gud, så stort dette vannet mellom de to kontinentene er!!!

image.jpg