Joggetur i soloppgangen

Jeg føler meg nesten litt kvalmsekk, som skriver at jeg var oppe på øverste dekk i morrest å jogget mens sola sto opp. Så utrolig herlig....mens dere hjemme har snø og regn omhverandre.

Jeg har ikke helt forstått meg på disse tidssonene, da de ikke har en lokal fasttid på skipet, men følger sonene etter hvor skipet er. Er ikke det forvirrende liksom. Så jeg var oppe å spratt kl fem i morrest. Jeg trodde den var syv, og var lys våken. Det er utrolig hvordan man kan manipulere hjernen. Hadde jeg visst at kl var fem, hadde jeg absolutt ikke vært klar for trening. 

Nå er det klart for kursing. Fruktfatet og kaffekoppen er fylt opp.

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Og gjett da!!!! Vi har blitt invitert til å sitte på kapteinens bord på "Captains Dinner" i kveld. Så gjett om finstasen skal på. Lurer på hvorfor akkurat vi ble valgt til det. Dagens interne humør sier at det må være de gode mat-manerene mine;) * skjerpings-i-kveld-karina