The first day at sea

Da var vi kommet oss på plass på cruiseskipet. Sjekket inn, pakket ut, gjort oss kjent med skipet oooog nødutgangene. Viktig, viktig! *smilemunn. Det første som skjedde når vi kom ombord, var at alarmen gikk. Bare øvelse, heldigvis. Og det trengtes, for å bruke sååå lang tid til mønstringstedet som ble gjort her var utrolig. Man shopper ikke på vei til et mønstringsted, liksom.Haha..

Men her ser alt veldig bra ut, så det lover lite søvn, for å få mest ut av tiden. Det er det som er så bra med slike skip som dette, de stenger aldri. 

image.jpg

Etter underholdning var det middag og vi ble servert jordbærsuppe, en kyllingrett og noen søtsaker til dessert. Det er så digg at det er a'la carte-meny til middag og ikke buffet. Da det blir nok buffet til frokost og lunsj

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg

Se.. Fine mammaen min lot seg bli tatt bilde av;)