The Captains Dinner

image.jpg

Når man er på cruise, så er det en dag som kalles "Captains Dinner" hvor kapteinen spiser middag med oss. Og da er det selvsakt dresscode: formal. Skikkelig stas. Og det som er enda mere stas er at kapteinen på Liberty of the seas er norsk, og dermed inviterer de norske om bord, til å sitte på bordet med han. Så i går satt vi på et stort rundbord i midten av en spisesal på fire etasjer, med egen meny. Og gjett om den menyen smakte...jeg hadde veldig lyst til å ta bilde etter hvert som rettene ble servert, (slik jeg pleier å gjøre, hehe) men følte at det tok seg ikke helt ut i går. Å begynne å fotografere maten , som om jeg ikke har sett mat før, når man er på en finere middag, er ikke helt innenfor. Kapteinen var veldig hyggelig, og jordnær, spiste like mye med fingrene som med bestikket, og vi ble bedt med opp på broen ( styrhuset) for omvisning.

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg